psykolog

Psykologi - Din vej til et mere meningsfyldt liv

Psykologi - Din vej til et mere meningsfyldt  liv

Psykolog i Lyngby – Højere livskvalitet for dig selv og dine kære 

I tider hvor vi har det hårdt psykisk, kan det være svært at finde overskud i hverdagen, til også at være noget for andre. Uanset hvor gode vores intentioner er, så kan man ikke finde et overskud frem, som ikke eksisterer.

Ofte prøver vi alligevel, hvilket i sidste ende kan blive på vores egen bekostning, fordi vi ikke længere har noget tilbage til os selv og vores mentale velvære.

Nogle gange kan det være svært at identificere præcist hvad det er, som tærer på dit humør, din energi og dit følelsesmæssige helbred. Det er tit først når man allerede føler sig dybt begravet i fortvivlende tanker og følelser, at man rækker hånden ud og beder om hjælp. Mit ønske er at hjælpe dig, ved at give dig værktøjerne til at forstå dig selv og holde hovedet højt, når livet byder os hårde tider.

De kommer for os alle, dette er et uundgåeligt faktum i livet. Spørgsmålet er hvordan vi reagerer, når de ankommer. Mit mål er at hjælpe dig med at skabe overblik i dit liv, sparre dig på dine tanker, følelser og handlingsmønstre. På den måde kan du nå tilbage til dit sande jeg, den version af dig selv som du elsker, fordi du har overskuddet til at prioritere dig selv og andre. 

Jeg ved at det kan føles grænseoverskridende, at sidde direkte overfor et andet menneske og åbne op omkring sine inderste tanker. Derfor har jeg besluttet at gå ud over grænserne, for traditionel terapi og tilbyder følgende muligheder: 

1. Alm. konsultation – Personligt fremmøde på mit kontor i Lyngby
2. Walk-and-talk – En spadsertur rundt om Lyngby sø, i frie omgivelser og natur 
3. Online/Video-konsultation – Til dig der ikke har mulighed for personligt fremmøde 

Hvis du vil vide mere omkring de forskellige typer konsultationer eller har andre spørgsmål, kan du med fordel se med her, hvor du vil få alt relevant information.