Røntgenundersøgelse

Røntgenundersøgelse i København uden ventetid

Røntgenundersøgelse i København uden ventetid

Er du kommet til skade, for eksempel i forbindelse med sport eller et uheldigt fald, kan du opleve smerter, hævelse eller misfarvning omkring det ramte område.

Der kan sagtens blot være tale om en forstuvning eller forstrækning som blot skal have ro til at hele. Men hvis symptomerne ikke har fortaget sig i løbet af et par dage bør du opsøge din læge og eventuelt få tid til en undersøgelse med røntgen eller ultralyd.

Hvor kan jeg få en hurtig tid til røntgen- eller ultralydsundersøgelse?

Hvis du er henvist af din læge til en røntgen eller ultralyds undersøgelse kan du altid vælge mellem de forskellige røntgenklinikker som findes i din region.

Er du bosiddende i Region Hovedstaden er der således frit valg på alle hylder hvad angår røntgenklinikker i København. Hvis du ønsker at få foretaget din røntgenundersøgelse på en professionel røntgenklinik uden ventetid kan du med fordel vælge den centralt beliggende røntgenklinik Røntgenklinikken Nørrevold.

Røntgenklinikken Nørrevold ligger tæt på Nørreport Station, er nem at komme til på cykel, med den offentlige transport, eller til fods. Selve klinikken har gode adgangsforhold og meget kort ventetid på standard røntgen og ultralyds undersøgelser. Du vil med meget få undtagelser komme til samme dag som din henvisning fra lægen er udstedt.

Samtidig vil du hos Røntgenklinikken Nørrevold have fordelen af moderne udstyr og dygtige, veluddannede personaler i form af røntgen læger, radiologer, radiografer og sygeplejersker med speciale inden for billeddiagnostik. Hos Røntgenklinikken Nørrevold vil du kunne få foretaget din røntgen eller ultralyds undersøgelse med det samme og have svarene på undersøgelsen parat meget hurtigt efter. Din læge vil blive adviseret om undersøgelsens forløb og resultater, således at der kan blive taget stilling til en eventuel behandling.

Du kan læse meget mere om Røntgenklinikken Nørrevold og om røntgen og ultralyds undersøgelser på klinikkens hjemmeside noerrevold.dk.