skulder- & nakkesmerter

Sådan kommer du af med smerter i kroppen

Sådan kommer du af med smerter i kroppen

Når man har skulder- eller nakkesmerter, så kan det være til stor gene. Det kan være, at det næsten ikke engang er til at lægge en taske på ens skulder. Eller måske oplever man det, når man skal bevæge armen op i en bestemt position – f.eks. når tøjet skal af og på. Det kan være i mange små situationer i hverdagen, hvor det kan vise sig. Og der er ingen tvivl om, at det kan være til stor stor gene. Heldigvis er der gode muligheder for hjælp til de smerter, man måtte gå med i skulder og nakke. 

Der er alle gode grunde til at kontakte en professionel, så man kan komme i kropsterapi. Det kan nemlig hjælpe en på flere forskellige måder. 

Sådan kan kropsterapi hjælpe med nakke- og skuldersmerter

Når man kommer til kropsterapi, så kan det hjælpe med, at ens spændinger i skulder og nakke slipper. Man kan også få hjælp til, at man får mere bevægelighed tilbage – og det er noget, som de fleste ønsker, når de oplever smerter. Smerterne kan nemlig betyde, at man ikke kan bevæge sig, som man plejer, da det gør ekstra ondt. 

Generelt kan man også få hjælp til, at man får mere frihed i ens skulder og nakke. Det kan derfor være rigtig godt giver ud, når man tager afsted til en kropsterapeut, som kender mere til kroppen, end man selv gør. Når man kommer til denne type terapeut, så kan man også forvente, at man bliver taget seriøst med de smerter, man kommer med. For en kropsterapeut er en skulder f.eks. ikke bare en skulder. En skulder hænder sammen med resten af kroppen, og det er også noget, man vil arbejde ud fra. 

Et af de steder, hvor der er hjælp at hente til de smerter, man kan have i skulder og nakke er er: https://xn--denbldr-ixa6o.dk/