apotek

Skal du overhovedet på apotek for at hente din medicin?

Skal du overhovedet på apotek for at hente din medicin?

Har du nogensinde oplevet det med, at du er taget ned på dit apotek, og det var svært nok at finde tid til at gøre det?

Du havde måske overvejet at sende en anden person, men det lykkes dig at kunne forlade arbejdspladsen lidt før tid, så du iler derhen lige før lukketid for at hente det, du er kommet efter.

Mange andre mennesker har fået samme idé lige efter arbejde, så køen er lang, og du kan godt se nu, at det kommer til at trække ud, så det bliver svært at nå at købe dagligvarer ind også i dag.

Du overvejer, hvorfor du ikke havde benyttet dig af den her mulighed: https://www.asnaesapotek.dk/serviceydelser/bestil-apoteksvarer 

Det kunne måske have sparet dig for en del tid, men langt om længe kommer du op til kassen og får udleveret det, du kom efter.

Men din glæde afløses hurtigt af irritation, fordi apotekeren siger, at det ikke er receptpligtig medicin, så du kunne bare have købt det i en almindelig butik.

Apotek eller ej

Du er måske ikke så vandt til at handle apoteksvarer, og du fik ikke fortalt andre om, hvad du skulle hente, så du måske kunne have sluppet for den lange proces, som så slet ikke var nødvendigt.

Du antog bare med det samme, at det var sådan noget, som man skulle på apoteket for at hente.

Men nu du tænker dig om, så kommer du da også i tanke om, at du ikke havde været til lægen for at få en recept, men man går da altid på apoteket for at hente medicin med videre, ikke sandt?

Det er simpelthen ikke gået op for dig, at der findes en del håndkøbsmedicin, som man kan købe i almindelige butikker, hvor man gør sine andre køb.

Og de plejer at have forsyninger nok.

Så kunne du faktisk have slået dit indkøb sammen anskaffelse af det, du ellers rendte efter apotekeren efter!