skulderproblemer

Skulderproblemer skal du få gjort noget ved med det samme, inden det bliver kronisk smerte!

Skulderproblemer skal du få gjort noget ved med det samme, inden det bliver kronisk smerte!

Nogle gange kan man selvfølgelig bare lige komme til at støde skulderen mod en dørkarm eller lignende, hvor man måske får et blåt mærke, og det kan mærkes i skulderpartiet et stykke tid efter, men det er som sådan ikke en slem skade.

Men andre skader med skulderen kan være værre, end man lige tror, specielt hvis man er kommet op i årene.

Måske har man i flere år gået med lidt ondt i skulderen, fordi man har holdt den i samme position i forbindelse med ens arbejde, eller man har spændt i den, uden man har tænkt over det, og så har man ignoreret de små signaler fra kroppen om, at tingene ikke var optimale i dette område af kroppen.

Og man er ikke helt god til at motionere og holde kroppen ved lige længere.

Se at få set på den skulder

Som lille brugte man jo kroppen meget mere, og man var mere aktiv. Kroppen var også mindre belastet, og man havde mange år foran sig.

Men som tiden skrider frem for en, så skal man se at få set på de mindre problemer, som man oplever ved kroppen og især skuldrene.

Hvis det begynder at gøre ondt, så er det et tegn på, at her er noget, der skal ses på, og siden man kan have forskellige smertetærskler, så er man måske ikke god nok til at opsøge en læge og få en henvisning på en behandler.

Der er intet i vejen for at besøge en læge. Det er ikke et svaghedstegn.

Der kan være sket store problemer inde i ens skulder, uden man lige mærker det så meget. Der kan være et brud derinde. Noget kan være gået af led, eller der kan være noget helt andet galt.

Hvis man ikke får set på det i gode og gjort noget ved det, så kan det blive et belastende problem for din krop. 

Hjælpen kan eventuelt skaffes hos https://reumatologiklinikken.dk/skulderklinikken/