Massage københavn

Slip for trafikken i København. Massør kommer hjem til dig

Slip for trafikken i København. Massør kommer hjem til dig

advertorial

Du er allerede frustreret før bilisten bag din hamrer hånden ned på hornet i sin bil. Klokken er 8 om morgenen i København, og det har allerede taget 20 minutter at kører 4 kilometer. Du holder i morgentrafikken, og der er stadig 4 kilometer tilbage, men du skal møde om 10 minutter.

På vej hjem er det samme trafikhelvede. Bilerne burde sno sig let og elegant mellem hinanden i bybilledet, dirigeret smuk af lyssignaler i en dans, der skulle have lignet en myretues perfekte synkroni.

I stedet skulle man tror at det var bilisterne fra Legolands køreskole der kørte rundt, i en by med vejarbejde alle steder og ensrettede gader der kører i ring. Men nej. Det er blot de sædvanlige bilister, som alle kigger på deres telefoner, ikke kører når der er grønt og ofte kører når der er rødt. De kører mod ensretningen og holder ikke tilbage når de skal. Alle forsøger at komme hurtigere frem, men det fører blot til at alle kommer langsommere frem.

Situationen bliver ikke bedre af at stolen på kontoret minder mere om et torturredskab end en stol. Ryggen er fuldstændig smadret. Det gør ondt i skulderen bare at løfte armene for at holde på rattet. Og hvem i alverden tænkte det var en god idé med de her skod nakkestøtter i bilen? Som om at nakken ikke allerede var smadret nok efter at have siddet lænet over skrivebordet hele dagen.

Kroppen er ved at falde fra hinanden, men har man tid til at slappe af og passe på dig selv efter arbejde? Nej. Man er nødt til at fare rundt for at nå alverdens andre ting. Og selv hvis man havde en time til at slappe af, så ville det jo tage en time alene at nå til og fra massageklinikken grundet de forbandede bilister fra Legoland..

Slip for trafikken mens du hjælper kroppen

RaskRask har netop udviklet et koncept, der spiller ind i den moderne Københavners problemstillinger. Kontorjob og trafik. De fleste går efterhånden rundt og har ondt rundt omkring. Men hvem har tiden til at tage ned til en massageklinik med den trafik der er? RaskRask sender en massør hjem til dig. Derfor sparer du tiden, besværet og din sindsro ved at undgå turen og trafikken. På hjemmesiden taster du blot din adresse ind, hvorefter du kan vælge en massør i nærheden, som kører hjem til dig. Udover tid og besvær, sparer du også penge. Du betaler nemlig ikke længere for, at massøren kan have dyre lokaler i midtbyen.
Om du skal bruge massage i København C eller har brug for massage i Frederiksberg, så kører massørerne over hele landet.

Hvordan hjælper massage dig?

Men hvis du har så travlt, hvorfor skulle du så spilde tiden på en massage? Fordi det ikke er spild af tid.
Massage er godt for kroppen. Vigtigst af alt hjælper det på diverse skavanker, såsom ondt i ryggen, nakken og skuldrene. Samtidig vil det ligesom træning give dig mere energi i hverdagen, fordi det aktiverer muskler og blodomløbet i kroppen. Sammen vil de ting give dig meget mere overskud i hverdagen. Mens det vil gøre dig mere fokuseret og effektiv på arbejde.

Mange har travlt, fordi de i deres hverdag presser fitness ind når der er plads. Massage vil her hjælpe med at forebygge skader, men også hjælpe dig med at restituerer hurtigere. De er slemt nok at sidde i trafikken med ondt i ryggen. Men hvis man samtidig hele dagen har ondt i kroppen på grund af træning…

Massage er en pause i hverdagen. Det er en hellig time, hvor du slapper af. Det kan hjælpe dig rigtig meget med din psyke og afstresse dig. Du kan bruge din massage som mindfulness.

Det er ikke kun massører

RaskRask har ikke kun massører. Hvis du har brug for det, kan der også komme personlige trænere, frisører og yoga instruktører hjem til dig. I stedet for at spilde tiden i trafikken, så få diverse tjenester hjem til dig selv.
Professionalisme er garanteret, og det samme er kvaliteten. Alle massører mv. er baggrundstjekket, uddannede og har erfaring. På den måde kan du være helt sikker på at det ikke er en realitystjerne, der ikke ved noget om personlig træning, der kommer ud til dig.
Kvaliteten er desuden sikret ved at gøre det nemt for massørerne og trænerne. De skal kun tænke på at hjælpe dig. Alt papirarbejde og andet bøvl bliver klaret af RaskRask, så massøren eller den personlige træner kun skal fokuserer på dig og intet andet.