elektroakupunktur

Smertelindring og heling med elektroakupunktur

Smertelindring og heling med elektroakupunktur

Lider du ofte af vedvarende spændinger og belastende smerter i dine muskler, og føler du at dette ubehag påvirker din daglige balance, din nattesøvn og din evne til at fokusere? Så kan du overveje at prøve elektroakupunktur.

Hvad er elektroakupunktur?

Elektroakupunktur er en metode ved hvilken det er muligt at stimulere muskler og nerver til selv at fremme blodcirkulationen og udrensningen af affalds stoffer. På en måde kan man sige at elektroakupunktur virker som massage indefra. Ved elektroakupunktur anvendes tynde akupunktur nåle i musklernes trigger punkter – og tilsat svag strøm vil virkningen af nålene forstærkes. Således kan du altså få endnu mere ud af akupunktur når det handler om smerte lindring, opløsning af spændinger og restitution efter sports eller overbelastnings skader på muskler og på led.

Hvor kan jeg få elektroakupunktur i Albertslund?

Hos Lacuhr Akupunktur, som er en akupunktur klinik med fysisk beliggenhed i Albertslund, kan du få elektroakupunktur udført af professionel og certificeret akupunktør.

Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur er uddannet sygeplejerske og således endog særdeles sikker som behandler. Der ud over er Helle Lacuhr uddannet inden for den kinesiske akupunktur tradition og har taget diverse efter uddannelser i elektroakupunktur og kosmetisk ansigts akupunktur ved København og Aarhus Akupunkturskole.

Du er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder når du modtager elektroakupunktur og almindelig kinesisk akupunktur hos Helle Lacuhr. Da Helle Lacuhr er RAB (registreret alternativ behandler) registreret kan du opnå tilskud fra sygesikringen Danmark samt dækning fra din private sundheds forsikring når du får behandling hos Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur. Og så overholder Lacuhr Akupunktur selvfølgelig alle de gældende krav og standarder for etik og god akupunktur praksis som udstukket af Sundhedsstyrelsen.

Du kan læse mere om Helle Lacuhr og Lacuhr Akupunktur, og booke tid til en behandling med elektroakupunktur, på hjemmesiden lacuhrakupunktur.dk