salat

Spis ikke en stor salat, bare fordi det er sundt

Spis ikke en stor salat, bare fordi det er sundt

Du er midt i en kur, og du vil gerne komme i form og tabe dig, så du ved godt, at motion og sund kost hører sammen.

Langsomt har du vænnet dig til, at man godt kan lave salater – som er en forholdsvis sund spise, hvis man laver dem rigtigt – som godt kan smage af noget, hvis man tidligere var vant til meget fedt, e-numre, sukker og meget andet, der gav ens måltider en masse kunstig smag, som man bare kørte i sig i én uendelighed.

Og den salat er stadig sund, men man føler alligevel, at man ikke rigtig bliver mæt af den, når man har spist op.

Men det hænger sammen med, at hvis man har vænnet ens krop til at spise mange kalorier, så vil den “brokke sig” over, at man pludselig ikke giver den tilsvarende.

Man er dog midt i at tabe sig, så man skal vænne kroppen til, at den nu skal have mindre at spise, for man skal jo indtage færre kalorier, end man forbrænder, for at tabe sig – og det skal helst være sunde kalorier.

Spis en sund salat moderat

Du har så nok gennemgået en masse opskrifter og lavet dig nogle foretrukne salater, som du godt kan lide, men du ender så desværre med at spise for store portioner af den.

Der er intet i vejen for at lave store portioner af salater, men lav det så som portionsanretning til andre eller gem nogle rester til dagen efter.

Ofte kommer mæthedsfornemmelsen også først et stykke tid efter, at man har spist, så man skal prøve at spise langsomt og så slappe af bagefter, selvom man måske ikke oplever samme form for mæthed, som man gjorde før kuren.

Kan man ikke orke at lave salaten selv, så kan man jo også få den lavet af andre med friske råvarer.

Det kunne være hos: https://www.daellekatessen.dk/