Massage Næstved

Sportsmassage og fysiurgisk massage i Næstved

Sportsmassage og fysiurgisk massage i Næstved

editorial

Som sportsudøver er det en god idé at få massage med jævne mellemrum. Her kan du læse om hvorfor

Nedsæt restitutionstiden med fysiurgisk massage eller sportsmassage

Et af de vigtigste mål med sportsmassage er at afhjælpe skader og hjælpe kroppen til at komme sig hurtigt.

Hvis du har pådraget dig en af de typiske skader ved sportsudøvelse kan der godt gå lang tid før du atter kan dyrke sport eller motionere. Et beskadiget ligament eller et forstrakt muskel skal bruge tid til at hele. Kommer du for hurtigt i gang igen risikerer du at gøre ondt værre.

Det kan for eksempel hurtigt ske at skaden springer op igen. Har du smerter kan du risikere at kompensere på en måde som belaster resten af din krop på uhensigtsmæssig vis. Og du vil under alle omstændigheder få mindre ud af din træning når du træner med en skade.

image

Jo mere tid du skal bruge på restitution, des længere vil det tage for dig at træne dig op på ny. Derfor er det en god idé at gøre hvad du kan for at nedbringe restitutionstiden så du kan komme i gang igen. Og det kan du for eksempel gøre med massage.

Forebyg skader med massage

Ud over det at du med massage kan hjælpe kroppen til hurtigere helbredelse oven på en skade kan du faktisk forhindre nye i at opstå hvis du på regelmæssig basis modtager massage.

Mange skader opstår fordi musklen eller leddet ikke er varmet ordentligt op og derfor er mere udsat. Med massage styrker du blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. På den måde får musklerne mere næring og ilt, og kroppens lymfe system stimuleres til at transportere ophobede affaldsstoffer væk ad naturlig vej.

Du forebygger inflammation og gør vævet smidigere. Og så kan kroppen holde til større belastning uden at du oparbejder skader.

Bestil tid til massage i Næstved på idraetmassage.dk