slagter

Støt din lokale slagter, og få samtidigt bedre kvalitet på bordet

Støt din lokale slagter, og få samtidigt bedre kvalitet på bordet

Hvis du bor i Hobro (eller for den sags skyld en hvilken som helst anden dansk by), så er der masser af fordele ved at handle ved din lokale slagter. Johnnys kød (der også går under navnet Gour-meat på nettet) er netop en af disse lokale slagtere, og der er faktisk en hel del fordele ved f.eks. at vælge Johnny til at levere dine slagtervarer fremfor supermarkedet.

Din slagter i Hobro er først og fremmest en specialist

Der er nok ingen der vil bebrejde dig for at købe en hel del af dit kød i end af byens supermarkeder, der typisk vil være noget billigere end en gammeldags slagter i Hobro. På trods af dette, så vil det stadig være en god idé måske at give dig selv lov til at få lidt kødvarer i en markant bedre kvalitet fra en rigtig slagter, såsom Johnnys kød. Det bliver selvfølgelig til lidt flere kroner og ører, men til gengæld får du også et produkt hvor du virkelig kan smage forskellen. F.eks. er Johnnys kød specialister i marinerede produkter, hvilket især er godt for travle børnefamilier, der stadig ønsker sig at få noget lækkert på bordet – også i løbet af ugen. Med lækkert marinerede retter kan man nu nemt og hurtigt få serveret aftensmaden fra en rigtig god slagter i Hobro.

Din lokale slagter kan ganske enkelt noget som intet supermarked kan

Det første der møder dine øjne, når du træder ind hos en Johnnys kød er først og fremmest det kæmpe udvalg kombineret med en fantastisk betjening, der er baseret på en solid grundviden. Desuden er produkterne oven i købet hjemmelavet og friske. Hvad enten det drejer sig om frikadellefarsen, leverpostejen, sylter eller de noget mere eksotiske grisehaler, så har du hos denne slagter i Hobro et langt større arsenal til et langt mere kreativt og velsmagende middagsbord.