Rekreationsophold

Styrk dig selv med et rekreationsophold

Styrk dig selv med et rekreationsophold

editorial

Er du udbrændt i krop og sjæl, og føler du at du har meget svært ved at komme på benene igen ved egen hjælp? Så er et rekreationsophold sikkert noget for dig.

Hvad kan jeg opnå ved et rekreationsophold?

Et rekreationsophold er for dig som har brug for hjælp til at genfinde jordforbindelsen og din inderste kerne. Det kan for eksempel være at du føler du har mistet dig selv efter en længere periode med stress. Eller du kan have været udsat for et traume som har efterladt dig i en tilstand af angst og depression.

Hvad er Svanecentret?

Svanecentret er dit fristed i det nordsjællandske. Med sin skønne og idylliske beliggenhed i Tisvildeleje har Svanecentret de perfekte rammer for afslapning og refleksion.

Hos Svanecentret kan du få mulighed for at slippe din stress og atter få kontakt til dig selv. Gennem meditation og forskellige former for terapi og krops behandlinger kan du komme tilbage til et sundt og balanceret liv.

Når du skal komme dig over langvarig kronisk stress eller et fysisk eller mentalt traume er det vigtigt at du giver dig selv lov til at finde ro omkring dig, samtidig med at du tillader din krop og din sjæl den opmærksomhed er er behov for. Og dette kan du få ulighed for at praktisere hos Svanecentret.

Hvordan kan Svanecentret hjælpe mig?

Som rekreationscenter tilbyder Svanecentret, foruden indlogering på det veldrevne center, forskellige behandlinger som kan hjælpe dig med at komme videre.

Under dit rekreationsophold kan du for eksempel nyde godt af indehaver Pernille Kondos omsorgsfulde og intuitive massage som kan give din krop den pause den behøver. Du kan få afspændende akupunktureller kranio sakral terapi, og du kan deltage i et af de mange kurser eller spirituelle rejser som udbydes via Svanecentret.

Læs mere om Svanecentret på Svanecentret.dk