tandlæge

Tandlægeskræk? Få en empatisk behandling hos din lokale tandlæge

Tandlægeskræk? Få en empatisk behandling hos din lokale tandlæge

Mange mennesker lider af tandlægeskræk. Tandlægeskræk er ikke, som en del fejlagtigt tror, rent hysteri og skaberi. Der er tale om en ægte angst lidelse, som ofte er grundlagt på baggrund af uheldige erfaringer med tandlæger i den tidlige barndom. Lider du af tandlægeskræk, er det således en god idé at du finder en tandlæge du har tillid til.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlæge Inge Møller som min tandlæge i Favrskov?

Tandlæge Inge Møller har klinik i Thorsø, og har igennem mange år behandlet patienter fra hele lokal området. Hos Tandlæge Inge Møller føler du dig tryg i de hyggelige og nærmest hjemlige omgivelser. Den lille klinik har til huse i et etplans parcelhus på Lokesvej, og emmer af stemning og atmosfære.

Det er således ikke uden grund at Tandlæge Inge Møller går under betegnelsen ”Den hyggeligste tandlægeklinik”. Og for patienter med tandlægeskræk eller lignende forbehold er denne setting nærmest ideel. Der er ingen stress eller jag i klinikken hos Tandlæge Inge Møller, og der vil naturligvis blive afsat ekstra tid til dig, hvis du på forhånd underretter personalet om din angst lidelse.

Din første undersøgelse hos Tandlæge Inge Møller vil være lidt længere end sædvanligt, da såvel tandlæge som klinik assistent og tandplejer vil gå grundigt til værks med en dybdegående undersøgelse af din mund. Det er vigtigt fra starten at danne sig et billede af tænder og tandkøds sundheds tilstand – og derfor vil du både få udført et eftersyn og en tandrensning samt få optaget røntgen billeder til din journal.

Du vil hele tiden være i kontrol med situationen og have mulighed for at sige fra, hvis det bliver for meget. Og så har du selvfølgelig det sidste ord når det handler om din fremtidige behandlings plan.

Du kan læse mere, og booke tid til dit første besøg hos Tandlæge Inge Møller, på tandlægeingemøller.dk