høreværn

Tips og tricks til at finde det rette høreværn

Tips og tricks til at finde det rette høreværn

Man skulle ofte tro, at der ikke var en egentlig grund til at have høreværn på, for hvorfor skulle der være så meget støj, at man ikke kan holde ud at være i nærheden af omgivelserne? Så kunne man vel bare skrue ned?

Så let er det desværre ikke, for det kan være, man skal arbejde med værktøj, der larmer mere, end hvad der er godt for ørerne, eller man befinder sig på en byggeplads, hvor det af naturlige grunde også vil komme til at støje en del.

Selv til koncerter trods reguleringer kan man befinde sig et sted, hvor der lige er ekstra højt – og selvom man befinder sig et godt sted at stå, så skal især unge mennesker og de helt små børn have beskyttet deres hørelse.

Og det gør man bedst ved at beskytte ørene, hvilket man kan gøre ved at anskaffe sig et høreværn i København.

Men sådan et høreværn skal selvfølgelig passe til en, medmindre det er et, man låner af en anden person til en enkelt opgave, men ellers bør man købe et, der passer til en.

Det vil sige, at man skal finde et, der sætter sig godt nok fast om hovedet, uden det triller ned af sig selv for at være for stort.

Man skal også gerne kunne regulere øre-delene, så man kan tilpasse dem derefter; på den måde kan man også bruge dem i et par år, hvis man er i voksealderen.

Man skal heller ikke købe den billige slags høreværn, for de kan sagtens se flotte ud, men måske beskytter de slet ikke ørene godt nok.

Man kan forhøre sig hos en ekspert eller nede i forretningen, hvad man skal vælge af høreværn, så det kan passe til den opgave eller de forhold, man skal befinde sig under.

Det handler om at passe på ens hørelse.